Bezit u de sleutels tot uw droomleven?


Bezit u de sleutels tot uw droomleven?

Wie streeft daar nou niet naar? Om te begrijpen waar uw levensweg u naartoe voert en het vertrouwen te hebben dat deze weg vreugde, geluk en een vervuld leven zal brengen. Het maakt niet uit of u in de bloei van uw dertiger jaren bent, de ervaring van uw veertiger jaren koestert, de wijsheid van uw vijftiger jaren omarmt of aan het rentenieren bent, iedereen streeft ernaar om het maximale uit het leven te halen.

De stromende rivier van het leven

Dat prachtige leven, met al zijn bochten en kronkels, de plotselinge stroomversnellingen gevolgd door rustige wateren, vereist navigatie. Een ervaren Financial Life Planner heeft de instrumenten om u te wapenen tegen onverwachte obstakels, uw doelen helder in het vizier te houden en intens van elk moment te genieten.

Wij hebben gemerkt dat het hebben van dromen en doelstellingen de drijfveer vormt voor motivatie. Toch is het de resolute toewijding aan een uitstekende uitvoering van uw plan dat onze cliënten in staat stelt succesvol hun koers te behouden op het pad van het leven dat zij als ideaal beschouwen.

Wie zijn uw bondgenoten in financiële planning?

Wie ondersteunt uw plannen en wie vormt een hindernis? In deze blog en de blog van volgende week, wijs ik u op de plekken waar de sleutels tot uw droomleven verborgen liggen.

Een verduidelijkende tekst gewenst inzake hindernissen?  

Als je iets uitgeeft, word je belast.

Als je spaart, word je belast

Als je investeert, word je belast

Als je bouwt, word je belast

Als je verkoopt, word je belast

Als je ergens huist, word je belast

Als je je verplaatst, word je belast

Als je eet, word je belast

Als je schenkt, word je belast

Als je sterft, word je belast

En vervolgens verspillen ze het. 

Uw persoonlijke coach om maximaal dat overheidsbeslag te minimaliseren

Uw Financial Life Planner is er om de impact van onze hongerige overheid tot een minimum te beperken. Let op: we ontwijken, niet ontduiken. We zorgen er immers voor dat onze cliënten gemoedsrust ervaren op hun route van dat ideale leven.

We gaan ervan uit dat u tot uw 95ste levensjaar voorzien moet zijn van de nodige middelen.

Dat is een onmogelijke opgave als u niet weet hoe te handelen en hoe u bijvoorbeeld de inhalige overheid kunt beteugelen.

Het Kompasgesprek: Uw halfjaarlijkse financiële check-up

Hoe kijkt u aan tegen een halfjaarlijkse bespreking, een zogenaamd kompasgesprek? In zes maanden kan er veel veranderen. We fungeren als uw sparringpartner voor al uw financiële, fiscale en beleggingskwesties. Samen met menige cliënt zitten we bij zijn accountant om alles in lijn te brengen met dat begeerde ideale leven.De reden waarom we op deze manier te werk gaan?  De afgelopen decennia hoorden we vaak deze vier hulpkreten:

1) Help mij alstublieft, want ik begrijp eigenlijk niet veel van al deze zaken.

2) Help mij alstublieft, ik wil hier niet te veel tijd aan kwijt zijn.

3) Help je mij? Omdat ik voel dat ik iemand nodig heb die mij op het juiste spoor houdt.

4) Help je mij? Omdat ik mijn familie wil betrekken bij mijn planning.

Tot slot: uw gemoedsrust

Volgende week toon ik u enkele voorbeelden van mensen die hun ideale pad bewandelen en ondanks een druk leven toch rust ervaren. Nieuwsgierig? Ik zie u graag volgende week terug.

Meest Recente Posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je nog vragen over CRING of wil je een afspraak maken? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Contacteer Ons