Over Ons

Over ons

Onze visie

Een positief verschil maken, gezin per gezin, familie na familie

Wij maken wat complex is eenvoudig.

We leveren een opmerkelijke bijdrage aan de kwaliteit van het leven. Je krijgt antwoorden op vragen zoals:

"Hoe organiseer ik mijn middelen zodat ik het voor mij 'rijkelijke leven' in alle rust kan vorm geven?"

Natuurlijk kijken we naar jouw pensioenplanning, beleggingen en spaarinspanningen. Je inkomsten en uitgaven, fiscale optimalisaties en successieplanning en alle andere aspecten van ons vakgebied. Maar nog meer dan dat, zorgt de heldere kijk op jouw financiën een ontspannen gevoel bij jouw toekomst.

Onze ervaringen en verhalen zijn even uniek als die van jou

Bij Cring staan jouw wensen en verwachtingen altijd centraal

Jouw vermogen en geld, of het nu een miljoen euro is of 15 miljoen euro, het is louter een middel om jouw persoonlijke verwachtingen in te vullen. De manier waarop we werken, de persoonlijke relatie, de tijd die geïnvesteerd wordt, maakt dat onze relatie niet kan geproduceerd worden op grote schaal. Cring werkt voornamelijk op aanbeveling, we nemen jaarlijks een beperkt aantal nieuwe families op in onze klantenkring om er zeker van te zijn je alle aandacht krijgt die je nodig hebt.
Cring is uw coach die je echt begrijpt en jouw actuele situatie helemaal heeft in kaart gebracht. Je leven en je vermogen zien er allicht prima uit van bovenuit bekeken, Cring helpt je alvast om jouw vermogen écht af te stemmen op jouw doelen en wensen.

Ontspanning en rust zijn jouw dagelijks deel eens je op dit pad bent

Cring is uniek

Cring is een voorloper in België als het erop aankomt een service neer te zetten die echt rekening houdt met jouw waarden en wensen.

Het traditionele financieel adviesmodel zetten we op z’n kop. Ook vandaag nog ligt de focus op de verkoop van producten die zoveel mogelijk commissies moeten opleveren. Meer dan dat, het zijn de grote en bekende namen, ook in België, die je vertrouwd in de oren klinken, die dit model halsstarrig overeind houden. Bovenop dit alles helpt dit adviesmodel je niet met de échte uitdagingen die we allen zo nu en dan tegenkomen.

Kort samengevat, Cring is ontstaan uit decennia ervaring van haar oprichters met hetgeen niet werkt in het model van financiële advisering van vandaag. We zijn er om ‘ de grote jongens ’ uit te dagen. We stellen jouw belangen écht voorop en vertellen je de waarheid over geld.

Onze doelstelling is om Financial Life planning tot de nieuwe standaard te verheffen inzake advisering van mensen die op weg zijn om van hun leven het beste te maken, om hun ideale leven te leiden. De voldoening die wij hieruit oogsten is warm en onbeschrijfelijk intens, het treft ons tot in het diepste van onze persoon en maakt een belangrijk deel uit van ons eigen Financial Life Plan.

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je nog vragen over CRING of wil je een afspraak maken? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Contacteer Ons