Geluk is een gevoel, geen getal.


Tijdens mijn korte zondagse blog over Financiële LevensPlanning (FLP) geef ik onze lezers in vier tot vijf minuten leestijd een inkijk in één of ander onderdeel van onze planningstechniek.

De afgelopen weken hebben zich meer nieuwe bloglezers aangemeld dan doorsnee het geval is.  Ik wil dan ook hen in het bijzonder welkom heten vandaag!

Onze blogs pretenderen niet dé inkijk te geven met veel technische details en onbegrijpelijke vaktaal. Onze lezers zien onze blogs terecht als een pamflet voor een open geest. Een open geest om het FQ van onze lezers op te trekken. Welkom!Mijn blogs tonen de lezer hoe wij kijken naar FLP en hoe onze cliënten er hun voordeel kunnen uithalen. FLP is een methode die het gewenste en ideale leven van onze ondernemende cliënten centraal stelt.  Alles wat de financiële industrie aan producten fabriceert is daarom niet nuttig voor elke cliënt. 

Uw financiën ten dienste stellen van het leven zoals u zich dat voorstelt, dat is het kompas waarop we varen.

De afgelopen weken maakten we kennis met de kinderen die het ouderlijke bedrijf gaan verderzetten. We hadden een warm gesprek met een gedreven en luisterende notaris. Op aanbeveling kwam een chirurg en een advies zoekende tandarts bij ons aankloppen.     

Onze gesprekken starten altijd met de mededeling dat we duidelijkheid willen hebben over hun passies en de aspecten die hun leven uniek en betekenisvol maken.  Als we iemands prioriteiten volgorde kennen, kunnen we er alles aan doen om die wereld maximaal te faciliteren.

Geld ondersteunt dit alles, daarom gaan financiële planning en lifeplanning hand in hand.  Uiteraard hoeft u als onze cliënt geen specialist te zijn in financiën, in tegendeel zou ik zeggen. U bent een gedreven specialist in uw bedrijf, in uw vakgebied en wilt zich laten omringen door mensen die eenzelfde drive aan de dag leggen inzake financiële ondersteuning.  Wij zijn voor onze cliënten de backup en verzorgen een second-opinion service in alle financiële aangelegenheden. We houden tezamen met onze cliënt zijn boot op koers.  In zijn digitale kluis bezorgen wij onze cliënten een helder zicht op hun compleet financiëel instrumentenbord.     Wanneer onze cliënt zijn doelstellingfakkel voelt branden, ervaart zij/hij de energie van het ontvangen van alle dingen die hij/zij heeft nagestreefd maar zo vaak heeft opzij gezet.

Wij geven u niet enkel toegang tot uw meest inspirerende levensplan, maar we geven u ook het financiële ondersteuningssysteem om de rest van uw leven voluit ervoor te kunnen blijven gaan. Verwacht u aan ongewone ondersteuning van een coach die begrijpt waarom mensen willen wat ze willen en daar onvoorwaardelijke steun aan zal betuigen. 

Wat het verschil is :  als u echt gelukkig wilt zijn, zoek dan uit wat uw ideale levensroute is en zet dat in gang.  Als u een beetje gelukkige wilt zijn, verdien dan wat meer geld. 

Volg onze blogs deze lente en zomer met een nieuwsgierige open geest.  Welaten u proeven van het het échte verschil tussen FLP en het aanbod van de klassieke financiële industrie.  Ik eindig alvast met één zinnetje om een tip van de sluier op te lichten :

Zekerheid & Geluk  is een gevoel, geen getal.     

Tot over veertien dagen?   Ik kijk er alvast samen met u naar uit.Disclaimer

De informatie in deze tekst is alleen bedoeld als achtergrondinformatie voor de ontvanger. Ze werd opgesteld met de beste bedoelingen en zonder enige garantie op of streven naar correctheid en volledigheid. Drees Life Services en Cring hebben gegronde redenen om aan te nemen dat alle feitelijke informatie hierin waar is op de datum van de tekst. Het betreft geen beleggingsadvies, ook geen aanbeveling, en ook geen aanbod tot verkoop van enige dienst of product en het is niet bedoeld als een voldoende basis om een beleggingsbeslissing te nemen. Vooraleer te handelen op basis van informatie uit dit document, moet u zich afvragen of het geschikt is voor uw specifieke omstandigheden en indien geschikt, professioneel advies zoeken. Het is de verantwoordelijkheid van elke persoon die een aankoop wil doen om kennis te nemen van alle toepasselijke wetgeving en reglementering en die ook na te leven. Ongeoorloofde reproductie of verspreiding van dit materiaal is ten strengste verboden. Drees Life Services, noch Cring aanvaarden verantwoordelijkheid voor verlies resulterend uit het gebruik van de hierin bevatte informatie.

Meest Recente Posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je nog vragen over CRING of wil je een afspraak maken? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Contacteer Ons