Successieplanning

Successieplanning

Jij beslist wanneer je er aan begint

Niemand kan je verplichten om te denken aan de volgende generaties. Het argument van de erfbelasting alleen is niet voldoende op zich om je te doen handelen, wat de publieke opinie ook moge beweren. De nood aan planning moet uit jouw eigen leven komen. De omstandigheden en de betrokken partijen moeten goed zitten.

Cring begeleidt je in het hele proces en coördineert met de externe partijen. We kunnen jou ook voorrekenen wat je bespaart.

Het kan best zijn dat de erfbelasting op jouw vermogen bij het einde van je leven hoog is en dat het dan erg jammer is dat een substantieel deel ervan naar de Belgische staat gaat.

Jouw Financial life plan komt eerst

Cring vindt het veel belangrijker dat je het leven hebt geleid dat je wou leiden. Een leven dat rijkelijk het jouwe was en dat jouw doelstellingen gerealiseerd heeft. Teveel mensen leven met de handrem op. Cring weet dat dit te wijten is aan een onnodige angst voor een tekort. Het is deze ontgoocheling in het leven die Cring je via de juiste planning zal besparen.

Door een duidelijk beeld van hoe jouw vermogen evolueert op langere termijn, zal de gerustheid waarmee successieplanning aangevat wordt, sterk toenemen. Bovendien heeft Cring het optimale middel om roerend vermogen optimaal te schenken zonder dat de schenker een volledige controle verliest over de schenking.

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je nog vragen over CRING of wil je een afspraak maken? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Contacteer Ons