Jouw Financiële Kennis aanscherpen door één blog per week te lezen, dat kàn!


Waarom u belang zou moeten hechten aan het verhogen van uw FQ.

In onze blog van verleden week kon u een en ander te weten komen over de rente op spaarboekjes.  Een actueel thema waarin vele verschillende stemmen te horen zijn. 't lijkt erop alsof men uw stem wil winnen als je onze politici hoort. Nochtans is België het enige land met een wettelijk opgelegde minimumrente terwijl er nergens in de EU zo'n lage rentes worden verstrekt aan u en mij als spaarder. 

Herlees onze blogs van de afgelopen weken even als je meer wilt weten. Elke blog kan u lezen in een paar minuten en u zal telkens weer wat slimmer kunnen omgaan met uw geld.  Er wordt wel eens gezegd dat u van de fouten van anderen moet leren omdat u niet lang genoeg kunt leven om ze allemaal zelf te maken.

Op die manier geven onze artikels die u kan lezen en de informatie die we delen, u een voordeel ten opzichte van degenen die ervoor kiezen om te leren door pijnlijk vallen en opstaan.

Als vaste lezer van onze blogs weet u al langer dat wij grote fan zijn van het wereldwijd academisch onderzoek rond economische thema's . Aan topuniversiteiten met Nobelprijs-winnende profs wordt al decennia lang economisch onderzoek gevoerd.  Hun inzichten zijn onderbouwd door onderzoek dat niet enkel op de laatste paar jaren berust.  Hun kennis heeft het evenmin over de laatste hype of wat er ‘nieuw’ is in beleggingsland.

Echt academisch onderzoek vertrekt vanuit feiten en cijfers die daarna worden vertaald naar échte bevindingen.   Ze zijn aldus getest en blijven overeind staan in alle omstandigheden, pas dan kan u iets ‘wetenschappelijk bewezen’ noemen.

Vandaag de dag zijn er teveel aanbieders van financiële producten die voor hun ‘commerciële stellingen’ op zoek gaan naar cijfers die hun slogans ondersteunen.  Menig academicus wordt moedeloos van dit soort semi-wetenschappelijk gebrul en misbruik van feiten en cijfers.

We helpen u op weg om een goed gestructureerd en makkelijk te begrijpen besturingssysteem op te zetten voor uw financiën.  Gebaseerd op ons favoriete wetenschappelijk onderzoek dat aantoonbaar elke cliënt al hielp om de complexe problemen van zijn dagelijkse financiën op te lossen. Het zijn vaak vele kleine stapjes die uiteindelijk wèl het verschil maken voor uw financieel succes. Dat is waarom wij dit werk graag doen.  Dat is hopelijk ook waarom u onze blogs leest en ze aanbeveelt bij familie en kennissen.

U hebt immers hetzelfde doel, leren van fouten van anderen (waar wij het ook over hebben) opdat u ze niet allemaal zelf moet maken.  Wanneer u onze blogs leest, probeer ze dan niet alleen te lezen, maar neem de praktische adviezen over in uw dagelijks leven.

Zo nu en dan laat een lezer ons weten het praktische niet te zien in een blog. Super, dan kunnen we hem/haar ook écht verder helpen.   Aarzel dus niet om de telefoon op te nemen of een mailtje te sturen.

Op die manier verwerft u de wijsheid van dat decennia lange academisch onderzoek dat we met u willen delen.  En wordt u er wijzer,  sterker en rijker door.

Slimmer omgaan met uw geld blijft de boodschap  !!

Graag tot volgende week, dan start ik met de uitleg hoe iedereen een besturingssysteem voor zijn financiën kan beginnen vorm geven.

Ik zie u graag terug volgende week, nog een fine zondag en een aangenaam extra lang weekend!

Jos Drees  /   0495 182899

Disclaimer

De informatie in deze tekst is alleen bedoeld als achtergrondinformatie voor de ontvanger en voor  gebruik door hem.  Ze werd opgesteld met de beste bedoelingen en zonder enige garantie op of streven naar correctheid en volledigheid. Cring heeft gegronde redenen om aan te nemen dat alle feitelijke informatie hierin waar is op de datum van de tekst. Het betreft geen beleggingsadvies, ook geen aanbeveling, en ook geen aanbod tot verkoop van enige dienst of product en het is niet bedoeld als een voldoende basis om een beleggingsbeslissing te nemen. Vooraleer te handelen op basis van informatie uit dit document, moet u zich afvragen of het geschikt is voor uw specifieke omstandigheden en indien geschikt, professioneel advies zoeken. Het is de verantwoordelijkheid van elke persoon die een aankoop wil doen om kennis te nemen van alle toepasselijke wetgeving en reglementering en die ook na te leven. Ongeoorloofde reproductie of verspreiding van dit materiaal is ten strengste verboden. Cring aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor verlies resulterend uit het gebruik van de hierin bevatte informatie.

Meest Recente Posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je nog vragen over CRING of wil je een afspraak maken? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Contacteer Ons