Waarom is Kerstavond zo bijzonder voor ons allen?

Het is weer die tijd van het jaar - straten fonkelen met feestelijke lichten, op stadspleinen pronken prachtig versierde kerstbomen. Kerst is dit jaar dan wel niet wit maar evenzeer is het een periode van gezellig samenzijn. We doen er goed aan zulke tradities te koesteren en het genieten van de huiselijke warmte.

Ook mij overviel het vandaag mijn jaarlijkse Kerst-mijmering. 

Blij en trots over de talrijke zaken die goed gelopen zijn het afgelopen jaar.  Blij met de nieuwe mensen die op ons pad gekomen zijn. .. maar verder mijmerend, even later, verdrietig omwille van wat onze eigen familie, vrienden en hun naasten dit afgelopen jaar meemaken.

Bij Cring en Drees Life Services geloven we stellig in het verspreiden van een gevoel van welzijn, niet alleen tijdens het Kerstseizoen, maar elke dag van het jaar.  

Grote dankbaarheid overvalt ons omwille van de vele complimenten die we het afgelopen jaar kregen over onzer blogs, onze toewijding en onze zeer persoonlijke aanpak. Vaak hebben we gehoord dat onze cliënten écht voelen dat we deel uitmaken van hun team. Super blij wordt ik daarvan.  

Daarom waren we verschillende keren oprecht blij bij de geboortes van kinderen en kleinkinderen. Bij het vieren van een zilveren, een gouden of diamanten bruiloft. De opening van een nieuwe kantoren van enkele cliënten. Het bereiken van de pensioneringsdatum van menige cliënt.   Als de ervaren partner in Financial Life Planning, is het onze missie om positieve impact te hebben op jouw leven. We begrijpen hoe belangrijk het is voor jou om het beste te verlangen voor jezelf en je dierbaren. Daarom zetten we ons in om je een zorgeloze ervaring te bieden, zodat je volop kunt genieten van je leven, elke dag van het jaar, niet alleen tijdens de kerstperiode.

Dit betekent dat we je helpen om een glashelder inzicht te krijgen in jouw financiële situatie. We ondersteunen je bij het maken van een op maat gemaakt Financial Life Plan.

Als maar meer cliënten schakelden het afgelopen jaar over naar onze klassieke servicemodule, aangevuld met onze digitale kluis. Deze mensen hebben alvast de stap gezet naar een 24/7 helder helikopterzicht op hun vermogensontwikkeling.

Bovendien staan we er écht voor onze klanten als ze plots op een kruispunt in hun leven terecht komen. Of ze plots geconfronteerd werden met erg onaangename gebeurtenissen.

We zijn volledig uitgerust om je bij te staan in zulke momenten, en we zullen altijd die extra kilometer afleggen om je te helpen euvels te overwinnen en je doelen te bereiken.Laat de zorgen over je financiën aan ons over. Met ons toegewijd team van experts aan je zijde, kan je zorgeloos genieten van het leven. Ons doel is om te zorgen dat elke dag van 2024 - en alle jaren daarna - voor jou aanvoelt als Kerst.

Wij nemen ons daarom voor je te helpen om een zorgeloos en vreugdevol jaareinde tegemoet te gaan en elke dag te laten voelen als Kerst. Jouw leven is te waardevol om te worden geleefd met stress en zorgen - vier elke dag alsof het Kerst is.

We wensen je een Vrolijk Kerstfeest en een prettig eindejaar!   Kom gerust na de jaarwisseling een kop koffie drinken als je ook aan de slag wilt gaan zoals hierboven beschreven. Meest Recente Posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je nog vragen over CRING of wil je een afspraak maken? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Contacteer Ons