Uw ideale leven inzetten vanaf 2024, lijkt u dat wat?


Wordt 2024 ook uw jaar voor een écht plan dat u helpt uw ideale leven te leiden?Als ervaren Financial Life Planners weten we vanuit onze zesmaandelijkse gesprekken met onze cliënten dat de weg van punt A naar punt B nooit een rechte lijn is noch dat het allemaal zo voorspelbaar is als we graag zouden willen.

Sinds mijn vorige zomervakantie in de mooie Franse Provence onderschrijf ik helemaal de uitdrukking van menig levenskunstenaar : 

Kronkelende paadjes leiden naar de mooiste plekken.

Of u het nu leuk vindt of niet, het leven zit vol verrassingen. Kronkelende paadjes die ons onderweg al eens doen vertwijfelen of ons net heel erg blij maken na een volgende bocht.

Afgelopen week bleek de enorme meerwaarde van onze aanpak nog maar eens. Een geëmotioneerde cliënte dankte me voor de kans om tezamen even boven de dagelijkse sleur uit te stijgen om een blik te werpen op haar verdere toekomst.  Ze constateerde dat als ze over enkel jaren 60 wordt ze nog wel eens 30 jaar voor de boeg zou kunnen hebben.  De emoties ontstonden vanuit het besef dat dit nog wel eens 30 magnifieke jaren kunnen zijn, waarom had ze daar nog niet eerder aandacht aan geschonken? Waarom liet haar gesprek met ons haar toe om hier wel bij stil te staan en met een positieve blik in de verte te kijken?  Met een beetje ondersteuning van onze zijde weet u allicht zelf het best wat u blij maakt en wat u moet doen om elke dag weer met voldoening en energie aan de dag te beginnen.    

Ondanks al die euforie komen we ook elk jaar onder onze cliënten het rouwe leven tegen.  Dat kan allerlei vormen aannemen, van ongevallen, over zware ziekten tot zware financiële problemen of zelfs faillissementen.  Daar moet elke cliënt altijd weer zelf, zeg maar in zijn eentje, doorheen.  We verrassen menigeen door er ook dàn voor hen te zijn.  Uw plan indachtig is uw einddoel in het vizier houden van grote waarde.

Wees dus niet verrast beste lezer-cliënt dat we er ook dàn voor u zullen zijn. Simpelweg omdat we ook graag zouden omringd worden als wij temidden van een persoonlijke storm of een groot verlies komen te staan.  Daarom staan we er ook voor u, onze cliënt.Voor 2024 wensen we u alvast al het goede dat we voor onszelf wensen.  Ook al heeft 2023 u niet verwend en lijkt het een jaar dat u meer ontnomen heeft dan gegeven. In 2024 krijgt u een nieuwe kans om een basis te leggen voor uw komende 30 jaar.

Uiteindelijk zullen we worden wat we denken. 

Lees al onze blogs in 2024, u steekt er maximum 5 minuten in en telkens werken we tezamen aan een stukje van uw flexibel plan om dat ideale leven te leiden.  Niet vanaf uw pensioen, niet over tien jaar, maar vanaf vandaag, vanaf 2024!     

Graag tot volgende week als collega Lieven rapport uitbrengt over de prestaties van onze zeven risicoprofielen in 2023.   Meest Recente Posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je nog vragen over CRING of wil je een afspraak maken? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Contacteer Ons