Uw ideale leven -- makkelijker dan u zou denken


Sommige zetjes die wij geven gaan een leven lang mee.

Ik schrijf deze blog op het einde van een ontspannende zaterdag. Zo’n zaterdag die begint met een luilekker ontbijt en een uurtje grasduinen in de weekendeditie van De Tijd.

Ook dit weekend stuit ik op een zee van tegenstrijdige artikelen over financiën. Tussen de regels van betaalde bijlagen vind ik niet zelden meningen die haaks staan op de richtlijnen van de FSMA. Het is een wirwar van 'adviezen' gesponsord door EBAMA, de sectorclub van fondsenmanagers.   Eén conclusie, wie een studie bestelt en betaalt, bepaalt de uitkomst. Wanneer men start met "experten zeggen .... '  boer let op uw ganzen!!  

Daarom Financial Life Planning

Het is op zulke momenten dat ik een diepe zucht fabriceer en mij realiseer hoe belangrijk onze weigering is om aan deze kakafonie mee te doen. Of het nu via onze blogs, artikelen of persoonlijke communicatie is, wij streven ernaar mensen te begeleiden hun middelen te gebruiken op een wijze die hun ideaalbeeld van het leven ondersteunt.

Kiem van Inzicht

Cring wil de kiem zijn voor het inzicht in de relatie tussen financiën en het ideale leven. We geloven dat als we voor een aanzienlijk aantal cliënten dit kunnen realiseren, wij het ook verdienen ons ideale leven na te streven.Verzet tegen Zelfbediening

De huidige financiële industrie blijkt vooraleerst aan zelfbediening te denken. Banken kopen banken omdat er zoveel marge te nemen valt.  Echt waar, letterlijk te lezen in deze Weekend-editie. en zonder enige schroom.   Regelmatige lezers van onze blog zullen dit fenomeen herkennen.

Onze stellingnames daarentegen zijn haast een oproep tot opstand – tegen het overweldigende sentiment van machteloosheid.

Stel U voor :  een financiële strategie die met u rijpt als een goede wijn en naadloos in uw leven past.   Dat is waar wij op aansturen!

Balans is de Sleutel

Een leven zoals u dat idealiseert vraagt om een delicate harmonie tussen uw tijd, financiën, ambities en hartenwensen. Als u nu écht geprikkeld bent door onze benadering, nodigen wij u uit voor een zintuiglijke ervaring met een persoonlijk gesprek bij een kop koffie. Slechts één telefoontje verwijderd: 0495182899.Een Wens voor Balans

Terwijl deze rustige zaterdag tot een einde komt, weerklinkt in uw hoofd de echo van uw dromen. Laten we samen toewerken naar financiële helderheid die u verdient. Tot we elkaar ontmoeten, wens ik u een evenwichtige werkweek toe.

In het andere geval, graag tot over veertien dagen als ik weer inga hoe u zelf met Financial Life Planning aan de slag kunt gaan. 

Meest Recente Posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je nog vragen over CRING of wil je een afspraak maken? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Contacteer Ons