Inventariseren

Inventariseren

Inzicht begint vanuit overzicht. Overzicht verschaffen is onze eerste missie. Echt overzicht zet aan tot actie, tot bijsturing en complete geruststelling.

Cring bevraagt zijn klanten op een consistente, discrete en allesomvattende manier

In onze vragenlijst komen alle domeinen van jouw financiële situatie aan bod maar worden ook de fundamentele levensvragen gesteld. Cring verwacht inderdaad een behoorlijke inspanning van jou om werkelijk alle documenten, aktes, polisoverzichten en portefeuillerapporten samen te brengen.

Wat krijg je daarvoor terug?

Cring geeft je een totaalbeeld van jouw volledig vermogen. Dit gebruiken wij als startpunt voor het realiseren van jouw plannen in de meest diverse door jou geschreven scenario’s. Het is dan ook een belangrijke fase in onze aanpak die gedetailleerd en correct moet zijn omdat ze de basis vormt voor jouw financieel life plan.

Het spreekt vanzelf dat alle veranderingen in je gegevens doorheen de tijd in een geactualiseerde inventaris worden opgenomen tijdens een gepland updategesprek. Meteen ook weer een gelegenheid om doorheen het hele plan te lopen, de uitgangspunten en de doelstellingen te herhalen, te nuanceren of bij te stellen.

Het doel is telkens weer jou je Financieel Life Plan te laten beleven en concreet aan te tonen dat het echt uitgevoerd wordt in jouw leven.

Deze aangepaste inventaris wordt vanaf dan de nieuwe basis voor jouw plan. Alle herberekeningen van jouw plan en jouw scenario’s – ook de nieuwe – worden uitgevoerd op deze basis. Zo komt je financieel life plan echt tot leven doorheen de cijfers.

Cring hanteert in zijn rapportering de techniek van het helikopterzicht gecombineerd met essentiële overzichten per domein op één A4.

Als klant heb je een volledige en gestructureerde bibliotheek van al jouw documenten netjes geklasseerd en met de nodige samenvattende overzichten in speciaal daartoe ontworpen mappen en dozen.

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je nog vragen over CRING of wil je een afspraak maken? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Contacteer Ons