Rentenieren

Rentenieren

Voor de meesten is rentenieren niet noodzakelijk het bezitten van een zeiljacht in een Zuid-Franse havenstad.

Het gaat erom een vermogen te hebben dat voldoende inkomsten genereert om je kosten te dekken zonder dat je ervoor moet werken.

Daarenboven moet je renteniersoplossing ook schokbestendig zijn zodat een onverwachte kost zoals een nieuwe auto geen probleem stelt. Rentenieren gaat aldus over een permanente stroom van inkomsten, eerder dan het hebben van een kapitaal. Toegegeven, het ene zal niet evident zijn, als het andere er niet is.

Als jouw plan wel degelijk dat zeiljacht in een Franse havenstad bevat, zullen we daar werk van hebben gemaakt. Je inkomstenstroom na jouw actieve professionele carrière is dan nog van groter belang. Volgens academisch onderzoek waarnaar we bij Cring verwijzen, past je dan ook rigoureus de standpunten toe die ook van tel zijn voor beleggingen tijdens jouw actieve carrière.

Diversificatie is van grootste belang

Nobelprijswinnaar Harry Markovitz noemt diversificatie terecht het beste tegengif voor onzekerheid en tegelijk wordt het risico van de portefeuille verminderd. Diversificatie is ook de grootste garantie om de winnaars van morgen in jouw portefeuille te hebben en een aanzet tot de lage kosten die we nastreven.

Lage kosten en lage belastingen

Als jouw belegging lage kosten rekent en we tegelijk op zoek gaan naar de minst belaste weg, dan bespoedigen we écht jouw toekomstige financiële onafhankelijkheid. Cring zal je ideale piste, eventueel over generaties heen, met jou uitstippelen en vorm geven. Opnames voor jouw levensonderhoud en de verdere uitvoering van jouw Financial Life Plan zal Cring op een fiscaal optimale manier voor je regelen.

Gedisciplineerd beleggen

Vele renteniers laten zich informeren via journaals of de kranten voor hun beleggingsbeslissingen. De kans is groot dat zulke renteniers de beurs na enkele jaren teleurgesteld verlaten. Bij Cring weten we dat economische en politieke marktgebeurtenissen niet te voorspellen zijn en hindernissen zullen blijven creëren. Dit maakt elke voorspelling van de beurs onmogelijk.

Cring huldigt de uitspraak dat het voor een goed geïnformeerde rentenier eenvoudiger is om gedisciplineerd om te gaan met zijn beleggingen. Je hebt immers met ons jouw lange termijnplan uitgezet, gebaseerd op talrijke simulaties.

Je verkrijgt rust en kan je focussen op wat je belangrijk vindt, jouw leven en hoe dat het best wordt ingevuld. De financiën kloppen, daar is voor gezorgd.

Ontdek Meer

Gepersonaliseerde allocatie

Je gepersonaliseerd plan leidt tot een strategische allocatie die bij jouw risicoprofiel past. Academisch onderzoek heeft uitgewezen dat meer dan 95% van het toekomstig rendement van jouw portefeuille zal afhangen van je gekozen mix. Wij weten bij Cring dat de markt als een lange termijn bondgenoot moet worden gezien. We doen er alles aan om de kracht van de markten voor jou te laten werken zodat je het rendement maximaal oppikt en van een positieve beleggingservaring mag genieten.

Iedereen moet belegd zijn

Beleggen is niet alleen weggelegd voor multimiljonairs. Door onze begeleiding tijdens je actieve professionele levensfase, zullen we jou op tijd aan het beleggen zetten. Alles is immers gericht op jouw lange termijn plan en het maximaliseren van je financiële onafhankelijkheid.

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je nog vragen over CRING of wil je een afspraak maken? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Contacteer Ons