Financial Life Planning is Financial Planning op zijn best


'Stop focusing on the money and start focusing on the People'  
--  George Kinder - Founder Kinder Institute of Life Planning  

In de maand November van verleden jaar dat ik het in twee opeenvolgende blogs over de fases waarin mensen zich kunnen bevinden als we ze voor het eerst ontmoeten.

Ik heb het over de blog van 12/11 en die van 19/11.   

Afgelopen week werd mij nog maar eens bevestigd dat het van ongelooflijke waarde is voor elke cliënt om als het ware bevrijd, losgetrokken te worden uit een stadium waarin hij/zij is komen vast te zitten.Dat lostrekken moet u vooral niet al te letterlijk opnemen noch moet u het als een helse fysieke inspanning bekijken. 

De afgelopen week ontstond dat lostrekken doordat we het echtpaar helemaal enthousiast kregen voor hun eigen plannen en het vernieuwde uitgetekende parcours.  Als je net 60 bent geworden en we tonen je dat je misschien nog 30 tot 35 jaar te gaan hebt op onze planeet, waarom daar dan niet een magnifiek plan voor opzetten? 

Een plan dat recht uit uw ziel komt en waar uw hart helemaal van vervuld geraakt. Daarin opgenomen de mensen om wie u geeft.  Een leven dat variatie bevat zoals u dat wenst. Een leven voor de innerlijke mens die u bent en niet voor uiterlijke schijn. Zo'n plan waardoor u 's morgen ontwaakt en weer weet waarvoor u bezig bent en waar u heen wilt. 

Als getrainde Life Planner helpen we uiteraard uw 'goesting' terug te vinden, een goesting voor het leven dat er altijd is geweest maar dat door omstandigheden op 'pauze' werd gezet.

Plots enthousiasme zien uitbarsten zoals afgelopen week tijdens een INSPIRATIEMEETING, daarvan worden onze cliënten maar ook zeker ikzelf telkens weer super blij.  Mensen dobberen niet langer zomaar rond, maar gaan er participerend én welvarend tegenaan met alle gevoelens van geluk en blijheid die daarbij komen kijken.  Bereidheid tot het ondernemen van actie, de nodige aanpassingen uitvoeren inzake tijdsbesteding bijhorende financiële zaken op orde zetten, het wordt plots heel erg makkelijk.  

Vanuit mijn Engelstalige training neem ik zo nu en dan graag een spreuk of adagio rechtstreeks over zonder 'm te willen vertalen. Weten dat uw financiën eindelijk écht in het teken van uw ideale leven worden ingezet daar wordt iedereen die het mag ervaren blij van ! Tegelijk brengt een rust die velen mensen vandaag ontberen.  

Laat me duidelijk zijn, u kan hier ook mee starten als u net 30 of 40 bent geworden, het vergemakkelijkt trouwens het behalen van uw doelen. En een dertiger is al dertig jaar voor zijn zestigste veel meer op zijn gemak terwijl hij aan het ondernemen is en zijn gezinsleven ziet opbloeien.  

Lijkt hetgeen ik u zonet beschreef wel iets.  Blijf dan onze blogs lezen, stuur ze gerust door naar kennissen waarvan u denkt dat ze er baat bij hebben. U mag ook altijd aankloppen om eens een koffie te komen drinken om meer te weten te komen van de praktische aanpak.          

Graag tot binnenkort! 

Meest Recente Posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je nog vragen over CRING of wil je een afspraak maken? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Contacteer Ons